Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Tembok lukisan Gagasan

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 20•13
Tembok lukisan Gagasan

Gagasan pikeun tembok lukisan

Pikeun nyieun sorangan opat tembok Anjeun sareng imajinasi jeung kreativitas, kasempetan abound. Jeung peran, Dilengkepan sikat jeung cet, nu dinding ngalukis gagasan weruh no bounds.

Prioritas set Colourful

Metoda ieu geus jadi pohara populér: Salila tilu dinding kamar anu pohara brightly dicét bodas atawa, narima tembok kaopat warna poék, nu nangtung kaluar niatna. A abu beureum atawa sedeng haneut jero nu warna ideal, méré karakter anyar kamar. Kamungkinan sejen nu keun: Jadi dina latar cahya turn – gumantung kana rasa Anjeun – Pastels Applied atawa warna leuwih vibrant di stripes horizontal. Dina sababaraha hal, kamar leutik atawa lila kauntungan ti leyuran ieu.

More tembok lukisan Gagasan

Tipe séjén desain tembok perenahna di citakan motif nu tangtu, Contona hipu desain tutuwuhan. Ku kituna, dina taneuh nétral, contona, hiji tendril tutuwuhan filigree ka siling “tumuwuh” atawa sunflower stylized-ukuran kahirupan stretched blossoms maranéhanana nuju siling. Pilihan warna teu merta di pamanggih ieu didasarkeun kana kanyataanana – lamun tembok ieu dicét, contona, dina Sandton caang, téh tutuwuhan climbing di Tan accents pisan metot.
Cara sabalikna mungkin: On a tembok sedeng-abu, tutuwuhan abu atawa bodas cahya raises kacida alusna – jeung éfék optik saperti merlukeun tembok a henteu deui gambar ditunda.

Visually share Tembok

A tipe popular desain tembok kreatif aya dina tembok di kira satengah jangkungna siling ngagambar garis horizontal jeung satengah handap ka ngantebkeun pohara béda ti luhur – optionally jeung transisi has. Prinsip ieu patali jeung wates pikeun wallpapering. Di kamar leutik anjeun bakal manggihan hiji magnification optik, lamun satengah handap tembok ieu dicét darker ti luhur. Di kamar jeung ceilings luhur kitu, jumlah nu tétéla bisa ku tembok satengah luhur darker “narik turun”. Transisi antara dua warna bisa – di turn gumantung karesep pribadi – diciptakeun kalawan Ragam hias, ngeunaan tendril tutuwuhan, nu ngalir di sakuliah kabéh tembok, atawa wangun geometri.

Gagasan pikeun tembok lukisan pikeun staircase nu

Hallways jeung kamar sejenna tangga bisa Gradients, nu optik nuturkeun stairway nu, dirancang pisan kreatif. Hiji corétan ka luhur serong dina latar tukang béda warna méré kamar leuwih pisan pesona.
Lamun sakali datang ide nu sae kahiji lamun renovating jeung inohong, dituturkeun ku loba gagasan tembok lukisan sagala sorangan.

Wandregale finden Sie auf www.wandregale.org

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.