Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

Muret pikturë Ide

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mund• 20•13
Muret pikturë Ide

Ide për mure pikturë

Për të bërë vetë katër muret e tua me imagjinatë dhe kreativitet, Mundësitë bollëk. Me rolin e, Pajisur furçë dhe bojë, janë muret pikturë ide nuk njeh kufij.

Prioritetet Colourful Set

Kjo metodë është bërë shumë e famshme: Gjatë tri muret e një dhome janë shumë të ndezura pikturuar bardhë ose, merr në mur katërt një ngjyrë të errët, e cila qëndron fuqishëm. Një gri ngrohtë thellë të kuqe ose të mesme janë ngjyra ideale, për të dhënë një karakter të ri në dhomën. Një mundësi tjetër janë Tuck: Të jetë në një sfond të lehta nga ana e – varësi të shijes tuaj – Pastels Aplikuara apo ngjyrat më të gjallë në vija horizontale. Në veçanti, dhoma të vogla ose të gjata të përfitojnë nga kjo zgjidhje.

Më shumë mure pikturë Ide

Një tjetër lloj i dizajnit mur qëndron në përfshirjen e motiveve të veçanta, Për shembull delikate harton bimore. Kështu, në një terren neutral, për shembull, një dredhë fabrikë filigran në tavan “rriten” ose një luledielli stilizuar jeta-sized shtrirë lule e tyre në drejtim të tavanit. Zgjedhja e ngjyrave nuk domosdoshmërisht në këtë ide janë të bazuara në realitetin – Kur muret është pikturuar, për shembull, në një Sandton të ndritshme, është një bimë ngjitje në Tan thekse shumë interesante.
Mënyra kundërta është e mundur: Në një mur të mesme-gri, një fabrikë të lehta gri apo të bardhë ngre shumë mirë – me efekte të tilla optike kërkon një mur nuk është më foto pezulluar.

Muret vizualisht ndajnë

Një lloj të popullarizuara të dizajnit kreativ mur që ndodhet mbi muret në rreth gjysmën e lartësi tavan të tërheqë një vijë horizontale dhe gjysmën e poshtme të theksoj shumë të ndryshme nga e sipërme – opsionale me një tranzicion të veçantë. Ky parim korrespondon me Kufij për Wallpapering. Në dhoma të vogla ju do të gjeni një përforcim optik, kur gjysma e poshtme e murit është pikturuar errët se në krye. Në dhoma me tavane të lartë, megjithatë, shuma e të cilave mund të duket nga një gjysmë të errët murin e sipërm “shemb”. Kalimi në mes të dy ngjyrave mund – nga ana e tij varet nga preferencat personale – të jenë të dizajnuara me një ornament, rreth një dredhë e bimëve, e cila shkon në të gjitha muret, ose forma gjeometrike.

Ide për mure pikturë për shkallë

Korridoret dhe dhomat e tjera me shkallët mund të gradients, optikisht ndiqni shkallët, janë projektuar shumë kreative. Një vija zhdrejtë në rritje në sfond me ngjyrë ndryshe jep dhomë shumë më shumë bukuri.
Nëse sapo erdhi ideja e parë e mirë kur rinovimin dhe shifra, ndjekur nga shumë ide më të mureve pikturë të gjithë vetëm.

Wandregale finden Sie auf www.wandregale.org

Ju mund të ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 ushqim. Ti mundesh të lënë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqen tuaj.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.