Katun plester

Die Wallpaper eksklusif!

Tembok lukisan Ideas

Ditulis Miturut: Dirk Mohs - Bisa• 20•13
Tembok lukisan Ideas

Gagasan kanggo tembok lukisan

Kanggo nggawe dhewe papat tembok karo bayangan lan kreatifitas, kesempatan lubèr. Karo peran, Dilengkapi rerumput lan Paint, sing tembok lukisan gagasan ora mangerténi wates.

Prioritas pesawat Colourful

Metode iki wis dadi populer banget: Sak telung tembok saka kamar banget kerasa dicet putih utawa, ditampa tembok papat werna peteng, kang stands metu banget. A werna abu-abu abang utawa medium anget jero werna becik, kanggo menehi karakter anyar kanggo kamar. Kamungkinan liyané sing Tuck: Dadi ing latar mburi cahya siji – gumantung ing rasa – Pastels Applied utawa werna liyane sregep ing horisontal loreng. Ing tartamtu, kamar cilik utawa dawa entuk manfaat saka solusi iki.

Liyane tembok lukisan Ideas

Tipe liyane saka desain wall dumunung ing Gawan motif tartamtu, Contone alus designs tanduran. Mangkono, ing lemah Neutral, contone, tendril tanduran filigree menyang langit-langit “tuwuh” utawa kembang bergaya-ukuran urip digawe dowo blossoms sing menyang langit-langit. Sing dipilih saka werna ora kudu ing idea iki adhedhasar kasunyatan – nalika tembok wis dicet, contone, ing Langkawi padhang, minangka tanduran climbing in Tan logat menarik banget.
Cara mbalikke bisa: Ing tembok medium-werna abu-abu, tanduran werna abu-abu utawa putih cahya ngundakake banget uga – karo èfèk optis kuwi mbutuhake tembok maneh Gambar dilereni soko tugas.

Visual nuduhake tembok

A jinis populer desain wall Creative ing tembok ing setengah dhuwur langit-langit kanggo tarik baris horisontal lan setengah ngisor kanggo nandheske beda banget saka ndhuwur – optionally karo transisi khusu. Asas iki cocok kanggo Borders kanggo wallpapering. Ing kamar cilik sampeyan bakal nemokake magnification optik, nalika murah setengah saka tembok wis dicet rodo peteng tinimbang ndhuwur. Ing kamar karo dhuwur langit-langit, Nanging, jumlah kang ketoke bisa dening tembok setengah ndhuwur rodo peteng “narik mudhun”. Transisi antarane rong werna bisa – ing siji gumantung ing pilihan pribadi – dirancang karo riasan, bab tendril tanduran, kang nganggo antarane kabeh tembok, utawa manéka geometris.

Gagasan kanggo tembok lukisan kanggo tangga ing

Hallways lan kamar karo undhak-undhakan bisa robahan, ing optically tindakake stairway ing, sing dirancang banget kreatif. Lan streaks munggah oblique ing latar mburi beda colored menehi kamar luwih akèh Pesona.
Yen tau teka ing apike page nalika renovating lan tokoh, ngiring dening luwih akeh gagasan tembok lukisan kabeh piyambak.

Wandregale finden Sie auf www.wandregale.org

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.