Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Vliestapete

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 03•13

Vliestapete

Vliestapete

Non-ranginang wallpaper geus ayeuna lila tempat barengan Palasik wallpaper – jeung pikeun alesan alus. Maranéhanana bisa diolah pisan gampang, henteu merlukeun soaking jeung nyadiakeun design jeung struktur an pamilih pisan komprehensif.

Komponén tina non-anyaman wallpaper

Fleece Wall Murals dijieun tina poliéster- jeung serat selulosa, nu disambungkeun ka binders husus dumasar kana polimér. Ayeuna dina beungeut nu mana wae nu pola nu dipikahoyong atawa komo struktur béda bisa dicitak – nurutkeun rasa. Fleece Wall Murals teu ngandung nu mana wae nu pangleyur, Logam beurat atawa formaldehida, sarta kituna ramah lingkungan.

Cocog jeung sadaya substrat

Naha moyok atawa batu, Plasterboard atawa wallpaper aya – jeung wallpaper para sadaya substrat bisa gampang pasted. Komo nabrak leutik atawa crazing gampang kertas sareng maranehna komo meunang tepi- jeung kakuatan compressive – aya istilah keur ieu “rengat-bridging”. Fitur dibuktikeun séjén wallpaper non-anyaman nu perméabilitas maranéhna pikeun uap cai jeung flammability.

Nu wallpapering jeung non-anyaman wallpaper di ngabandingkeun ka wallpaper

Dina hal kertas wallpaper unggal kareta kudu taliti pasted jeung waktu lemes akurat bisa ngamangfaatkeun. Upami teu kitu, web nu expands teuing atawa tearing a tancep bari. Pikeun wallpaper non-anyaman ieu teu panawaran: Éta kabéh gampang dilarapkeun ka pre-pasted tembok luhur – tanpa soaking. Ieu facilitates wallpapering enormously oge ngaheéat loba waktu. Dina hal sejen, nu wallpapering of ceilings hadir kalawan wallpaper nonwoven noticeably torek, sabab ngan teu perlu soaked jeung anu kawilang tahan ka tearing. Ku kituna, maranéhanana anu idéal pikeun DIYers – pikeun jalma, geus teu pira atawa no pangalaman jeung wallpapering.

Prosedur praktis pikeun wallpapering

Operasi di ngolah non-anyaman wallpaper pisan sistematis. Kahiji nepi nyaéta campur kode of the némpelkeun, kahiji kudu kira satengah jam, saméméh dipaké. Salila ieu kabéh strips wallpaper perlu bisa dipotong. Lamun némpelkeun nu siap, nyaeta tembok di tanya saukur smeared jeung lem terus glued strip non-anyaman wallpaper ku strip. Unggal lagu ayeuna bakal smoothed, projections mana wae nu neukteuk off – leuwih teu ngalakukeun. Wallpaper nu dilegakeun kana kontak jeung némpelkeun teu dilegakeun jeung kontrak salila drying teu babarengan. Ku sabab kitu, ngolah patterned wallpaper pisan gampang. Lamun wallpaper nu antukna diganti, bisa ditarik sababaraha léngkah ti tembok garing – teu aya pre-soaking atawa scraping diperlukeun. Jeung non-ranginang wallpaper wallpapering apartemen loba fun, sabab éta jadi gampang.

© dieter76 – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.