Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

Letër jo të endura letër-muri

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mund• 07•13

Letër jo të endura letër-muri

Letër jo të endura letër-muri

Gjithnjë e më shumë njerëz priren, për të ndihmuar në shtëpinë e tyre në ish-lavdi. Prandaj, mbi të gjitha aq e thjeshtë sa të jetë e mundur teknikat e rinovimit janë në kërkesë, që ose përvojë tepruar. Të kërkojë ekspertizë. Wallpapers jo të endura të ketë në këtë kontekst, avantazhi, që ato të mund të zbatohen të thatë dhe për këtë arsye shumë lehtë përdoret nga fillestar në artin përgjakshme të Wallpapering. Në mënyrë tipike, muret dhe tavanet janë ngjit Thjesht dhe aplikuar strips individuale muri si e dëshiruar. Në këtë mënyrë ju keni më shumë hapësirë ​​për korrigjime të mundshme. Në artikullin e mëposhtëm janë disa aspekte, e cila letër në lidhje me temën e "jo të endura letër-muri’ shikojnë për, të adresohen.

Letër jo të endura letër-muri

Një jo të endura letër-muri është e përbërë nga fibra lot-rezistente dhe të qetë dhe mund të jetë ngritur për shkak të stabilitetit të saj dimensionale pa kohët e buta të kërkuara ndryshe. Wallpapers jo të endura janë në dispozicion në të gjitha ngjyrat dhe variacionet. Kush, për shembull, do të japë një ambienti mesdhetare në formën e popullarizuar Wischtechnik shtëpisë së tij, do të jetë në gjendje të zbatojë kërkesën e tij më të shpejtë dhe më pak e komplikuar në praktikë, duke arritur një rezultat i pari i kënaqshëm me zgjedhjen e një jo të endura letër-muri dekoruar në mënyrë të përshtatshme, si në qoftë se ai vetë investon Hand. Muri popullor woodchip është në dispozicion si një version web. Ndërsa ka dallime ekzistojnë vizualisht, kap konsumatorët më asnjë aksident në mur mbulon bërë nga nonwoven. Është pikërisht në hartimin tavan një avantazhet e Wallpapers jo të endura janë të vetëdijshëm shpejt, ju tani keni, por jo me një rëndë, Lufta e letër-muri paste dripping, e cila jo vetëm që shënon në tavan dhe mure, por gjithashtu lë të vendeve të padëshirueshme dhe gjithashtu shkakton probleme në një orientim optimale.

Çfarë ju duhet të shikoni në sfond letër jo të endura

Si një rregull i përgjithshëm, kur Wallpapering ndonjë wallcoverings nevoja për një nëntokën qetë dhe të pastër. Ata që nuk e kujdesit në këtë pikë e kërkuar, duke rrezikuar një rezultat të vendosur unaesthetic, pasi pabarazi është i shtypur nga muri i ri dhe kështu përshtypja e shumë flluska të vogla të ajrit formuar. Ajo mund të jetë muri i vjetër mbetet relativisht i pakomplikuar zëvendësuar nga njomje me ujë pije. Në raste kokëfortë, megjithatë, vetëm ndihmon Sander. Çdo vrima ose të çara duhet të jetë e mbushur me riparimit filler dhe i rrafshoi. Në lidhje me ngjitjen e Wallpapers jo të endura, është e rëndësishme, mbi të gjitha,, jo për të ruajtur në paste. Shumë pak është përdorur, kështu që kjo është zhytur menjëherë nga muri dhe parandalon mundësinë e një shtrirjes ri. Nëse paste është aplikuar, megjithatë bujar, kështu që ju keni kohë të mjaftueshme, për të sjellë letër-muri në pozicionin e dëshiruar. Letër që kur jo të endura muri në këto pika janë injoruar, do të vlerësojmë të mirat e kësaj wallcovering shpejti.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 ushqim. Ti mundesh të lënë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqen tuaj.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.