Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Tapetenbordüre

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Apr• 21•13

Tapetenbordüre

Tapetenbordüre

Wallpaper wates geus jadi beuki populér di taun anyar. Teu ngan aranjeunna a panon-catcher éndah, tapi ninggalkeun rohangan visually penampilan nyata handap. Kauntungannana gedé maranéhanana nyaéta salian, anu bisa robah jeung wates wallpaper tanpa usaha gede sakabeh atmosfir di hiji kamar. Pikeun nyieun subjék mucunghul hiji rohangan low, Lamun wates wallpaper kira-kira 15 cm nu dipasang dina siling. Ieu warna sarua daerah antara wates jeung siling kudu salaku siling, ku kituna pangaruh ieu dicandak.

Lamun wates wallpaper dimaksudkeun, Ngawengku titik pameuntasan antawis Murals, mangka model nu kudu dipilih keur kaperluan ieu, nu harmonizes jeung dua wallpaper. Mindeng aya komo susunan husus, cocog jeung hade wallpaper – Jadi lamun nu meuli bayaran perhatian di hiji tahap awal, jelas di hiji kaunggulan.

Gagantel bener tina wates wallpaper – Di dieu nu kumaha

Mana kahayang wates wallpaper téh kudu napel, teu dibenerkeun tangtu, tapi teu otomatis sagalana kasampak stylish. Lamun wates wallpaper, contona, hiji hal ends handap pigura panto atawa manéhna ogé half-katutupan ku rak a, mangaruhan gambar sakabéh rada disturbing salaku harmoniously. Hal nu penting di dieu, mayar saméméh ngalampirkeun eta, nu mana “Kendala” nya antukna témbong di rohangan. Ukur jangkungna tina doorframe persis, terus ngantétkeun wates nu sasuai pikeun nyocogkeun, lamun geus ditempatkeun dina tembok sarua jeung panto. Tangtu Anjeun oge bisa nungkulan eta dina playful: Nicely, eta tindakan utamana, lamun wates a ends langsung ka jati atawa kira-kira ngabalukarkeun dikirim ka anjeun.

Tips jeung trik pikeun wates wallpaper

Loba wates wallpaper aya ayeuna timer napel jeung teu kudu némpelkeun a. Owns wates tapi teu lapisan timer napel, Anjeun kudu dipaké jeung wates napel husus. Ieu leuwih hadé keur kaperluan ieu ti hiji némpelkeun wallpaper normal. Éta ogé penting, wates kungsi ka wallpaper anyar inappropriate, anu masih beueus, ka lem – dieu gancang disababkeun gelombang unsightly.
Dina hiji wallpaper wates timer napel ieu pangalusna dimimitian dina sudut kamar jeung di mimiti ngan kira-kira 20 cm ti kertas nyieun. Pikeun nyieun gagantel gampang, Anjeun bisa tos tarik garis rupa pikeun orientasi jeung pensil jeung tingkat sumanget, ku kituna wates ieu glued atawa sacara horizontal sarta afterwards teu salah. Ayeuna wates wallpaper ieu sacara saksama napel terus digosok lemes jeung spatula atawa lawon. Leuwih gampang pikeun, lamun jalma kadua bari méré bantuan.


© Kanusommer – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.