Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Cabut wallpaper

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Apr• 27•13

Mesek wallpaper

Mesek wallpaper

Lamun datang, ka ngahadean hiji apartemen atawa imah, jadi hiji mindeng Nyanghareupan pertanyaan: Wallpapering atawa lukisan? Tangtu leuwih gampang, gampang kertas tembok a, bari teguran mindeng kompléks: Di dieu tembok kudu taped jeung arrangements séjén dijieun, nyokot lila. Dina sagala hal, hal anu penting, Kahiji nyabut wallpaper heubeul, samemeh indit ka katuhu. Ngan saterusna, lamun taneuh anu cleaned, nyepeng wallpaper handap ogé bener. Sajaba ti éta, bakal nanaon tapi geulis, lamun wallpaper anyar torek ti hiji kolot jeung kamungkinan caang ngaliwatan pola saméméhna masih bisa. Kudu nyabut wallpaper nu sahingga lumangsung merta.

Ieu téh henteu salawasna gampang, Pikeun nyabut hiji wallpaper heubeul. Sababaraha produk bisa gampang nyoekkeun tangtu saarah, batur anu pengkuh jeung kudu scraped off piecemeal – nu time-consuming, bagong jeung boro ngajadikeun fun.

Nyabut utensils katuhu pikeun wallpaper

Salah sahiji Pitulung daya pangpentingna, pikeun ngajawab wallpaper ti tembok, mangrupa salah sahiji spatula. Ieu datar sarta bisa kadorong pohara alus antara wallpaper jeung tembok. Sabab bisa dipaké salaku nurun uas, bisa buah sahingga komo gede wallpaper gancang miceun. Mun kitu ka tembok, anu geus sababaraha kali papered jeung pasted atawa dicét leuwih sababaraha kali, mangka spatula a teu bener mantuan. Di dieu, hal anu penting, nu mimitina pangaruh napel diréduksi – ka softening bahan nya éta métode pangalusna.

Cabut jeung wallpaper cai – Di dieu nu kumaha

Némpelkeun aya dina prinsip sok cai – Ku kituna cukup prosedur pangbasajanna nyaéta, mawa cai kana tembok basajan pisan. Hal ieu bisa dipigawé boh jeung bolu atawa jeung tataan steam. Optimal, salah maké cai panas jeung detergent saeutik atawa jeung wallpaper Loser husus. Anjeun kudu ati, anu caina diterapkeun ti luhur ka handap. Mangka anjeun ngadagoan bari, ngidinan Uap ka nembus sagala rupa lapisan. Saterusna, wallpaper bisa peeled off cukup gancang-aturan.

Kadang ogé bisa lumangsung, nu hiji action hiji-time teu cukup. Dina hal ieu anjeun bisa kalayan gampang kudu malikan prosés softening sababaraha kali, nepi ka lapisan bisa dihapus leuwih gampang Murals. A tip alus: Anu nutup jandela jeung panto di rohangan hade, ngurangan waktu nampa cahaya nu rada, sabab asor di kamar tetep. Jeung tips ieu, wallpaper jadi nyabut henteu deui masalah!

© Tom bayer – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.