Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

Hiq letër-muri

Shkruar nga: Dirk Mohs - Apr• 27•13

Letër-muri Peel

Letër-muri Peel

Kur vjen puna, për të rinovuar një apartament ose një shtëpi, kështu që një është përballur shpesh me pyetjen: Wallpapering ose pikturë? Sigurisht është më e lehtë, të lehtë në letër një mur, ndërsa greva është shpesh komplekse: Këtu Muret duhet së pari të regjistruar dhe rregullime të tjera janë bërë, të marrë një kohë të gjatë për. Në çdo rast, është e rëndësishme, Së pari hiqni letër-muri të vjetër, para se të shkoni të drejtë. Vetëm atëherë, nëse toka është pastruar, mban muri në vijim edhe të saktë. Përveç kësaj, ajo do të jetë çdo gjë, por e bukur, kur muri i ri është më i lehtë se ai i vjetër dhe ndoshta shkëlqejë përmes modelit të mëparshëm ende mund të. Duhet të hiqni letër-muri kështu të bëhet detyrimisht.

Kjo nuk është gjithmonë e lehtë, Për të hequr një letër-muri të vjetër. Disa produkte mund të lehtë të zhvishem off kurs-i mençur, të tjerët janë të vazhdueshme dhe duhet të scraped off pjesshme – e cila është kohë, rëndë dhe mezi e bën fun.

Hiq vegla e duhur për letër-muri

Një nga më të rëndësishme të burimeve Ndihmë, për të zgjidhur animuar nga muri, është një nga shpatull. Kjo është e sheshtë dhe mund të jetë shtyrë shumë të mirë në mes të letër-muri dhe muri. Për shkak se ajo mund të përdoret si një lloj levë, mund copa kështu edhe të mëdha të shpejt hiqni letër-muri. Në qoftë se, megjithatë në mure, të cilat janë papered në mënyrë të përsëritur dhe të ngjit apo pikturuar mbi përsëritur, pastaj një shpatull nuk është me të vërtetë e dobishme. Këtu, është e rëndësishme, që fillimisht efekti ngjitës është reduktuar – në zbutjen e materialit është metoda më e mirë.

Hiq me sfond të ujit – Këtu është se si

Paste është në parim gjithmonë ujë – një procedurë mjaft të thjeshtë për këtë arsye është, për të sjellë ujë në mur shumë të thjeshtë. Kjo mund të bëhet ose me një sfungjer ose me pastrues me avull. Miri, e përdor për ujë të ngrohtë me detergjent pak ose me Loser veçantë muri. Ju duhet të jenë të kujdesshëm, që uji është aplikuar nga maja në fund. Pastaj ju prisni një kohë, lejojë lagështi të depërtojnë në shtresa të ndryshme. Më pas, letër-muri mund të peeled off mjaft shpejt si rregull.

Ndonjëherë ajo mund të ndodhë, se një veprim një herë nuk është e mjaftueshme. Në këtë rast ju duhet thjesht të përsëris procesin e zbutjen në mënyrë të përsëritur, derisa shtresa mund të hiqet më lehtë muraleve. Një tip i mirë: Kush mbyll dritaret dhe dyert në hapësirën e duhur, zvogëlon kohën e ekspozimit, sepse lagështia në dhomë mbetet. Me këto këshilla, muri kështu që nuk heq një problem!

© Tom Bayer – Fotolia.com

Ju mund të ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 ushqim. Ti mundesh të lënë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqen tuaj.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.