Katun plester

Die Wallpaper eksklusif!

Mbusak wallpaper

Ditulis Miturut: Dirk Mohs - Apr• 27•13

Pil wallpaper

Pil wallpaper

Nalika nerangake, kanggo mugar bangunan apartemen utawa house, dadi siji asring ngadhepi karo pitakonan: Wallpapering utawa lukisan? Mesthi iku luwih gampang, gampang kanggo kertas tembok, nalika serangan punika asring Komplek: Kene tembok kudu taped lan aransemen sing digawe, njupuk wektu dawa. Ing kasus, iku penting, Page mbusak wallpaper lawas, sadurunge sampeyan menyang tengen. Mung banjur, yen lemah wis di resiki, ngemu wallpaper ing ngisor iki uga bener. Kajaba iku, iku bakal apa-apa nanging ayu, nalika wallpaper anyar korek saka siji lawas lan bisa kawentar liwat pola sadurungé isih bisa. Kudu mbusak wallpaper mangkono njupuk Panggonan kudu.

Iku ora tansah gampang, Kanggo mbusak wallpaper lawas. Sawetara produk bisa gampang pil mati wae-wicaksana, wong sing ngengkel lan kudu scraped mati piecemeal – kang wektu-akeh, cumbersome lan knthi angel damel fun.

Mbusak utensils tengen wallpaper

Salah siji saka Pitulung sumber paling penting, kanggo ngatasi wallpapers saka tembok, iku salah siji saka spatula. Iki warata lan bisa di-push apik banget antarane wallpaper lan tembok. Amarga bisa digunakake minangka Urut saka pengungkit, bisa bêsik mangkono malah akeh wallpaper cepet mbusak. Yen Nanging tembok, kang wis bola-bali papered lan Pasted utawa dicet liwat bola-bali, banjur spatula iku dudu mbiyantu. Kene, iku penting, sing pisanan efek adhesive wis suda – menyang softening saka materi iku cara paling apik.

Mbusak karo wallpaper banyu – Punika carane

Tempel ing asas tansah banyu – Mulane cukup prosedur prasaja punika, kanggo nggawa banyu kanggo tembok banget prasaja. Iki bisa rampung salah siji karo karang utawa karo resik uap. F, siji migunakake kanggo banyu panas karo deterjen sethitik utawa karo wallpaper Loser khusus. Sampeyan kudu ati-ati, banyu sing wis Applied saka ndhuwur kanggo dhasar. Banjur sampeyan ngenteni nalika, ngidini Kelembapan kanggo nembus macem-macem lapisan. Salajengipun, wallpaper bisa peeled mati cukup cepet minangka aturan.

Kadang iku uga bisa kelakon, sing tumindak siji-wektu iku ora cukup. Ing ngono sampeyan mung kudu mbaleni proses softening bola-bali, nganti lapisan bisa dibusak luwih gampang Murals. A tip apik: Sing nutup jendhela lan lawang ing papan cocok, nyuda wektu cahya, amarga asor ing kamar tetep. Tips iki, wallpaper supaya mbusak maneh masalah!

© Tom Bayer – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.