Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Mesek wallpaper

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Apr• 23•13

Mesek wallpaper

Mesek wallpaper

Saméméh ngalampirkeun atawa ngurangan wallpaper anyar dina tembok a. Anjeun tiasa repaint, kudu kahiji jadi lengkep diganti heubeul wallpaper. Ieu téh persis mangka, lamun wallpaper anyar sugan caang, meureun nya, yén desain heubeul masih shines ngaliwatan – nu nanaon tapi geulis. Bisa ngaganti wallpaper tapi sakapeung pisan tedious jeung consuming waktu – Tapi, karya nu kawilang gampang jeung trik katuhu.

Mesek wallpaper – Di dieu nu kumaha kuduna

Salaku aturan, moisturizes wallpaper heubeul jeung cai haneut, ku kituna némpelkeun cai-leyur leyur sorangan, jeung scraped tetep mangka afterwards jeung spatula ti tembok. Importantly, ku kahiji ngarobah daya off na rohangan hade lamun dipake ku cai. Lamun afterwards di kamar teuing poék, Anjeun bisa nunda lampu di kamar, nu disambungkeun di ruang hareup.

Ku kituna detachment nu digawé leuwih gampang, bisa ditempo dina loba produk ti pasar turun deui, nu mastikeun, nu wallpaper asalna off gancang. Alternatif, diri nyieun campuran: Pikeun ieu ditambahkeun per hiji séndok of cleaners rumah tangga jeung némpelkeun wallpaper dina ember 10 Liter cai jeung diaduk sagalana. Saterusna campuran ieu diterapkeun ku cara maké hiji bolu dina tembok. Gawé eta sacara saksama jajan ku strip ti handap ka luhur. Sanggeus campuran geus acted kira sapuluh menit, Anjeun bisa cukup gampang ngaganti jeung spatula a.

Hiji kudu dieu teu merta cara pikeun digawe sareng bolu a: Komo sprayer nalungtik, nu normal asalna di taman keur dipake, ngalaksanakeun tugas well ieu. Tapi, no campuran kudu dipake jeung némpelkeun wallpaper for ngaleupaskeun dieu, saprak nempelkeun nu nozzle rupa gancang bakiak sahingga unusable pikeun aplikasi salajengna.

Nyoplokkeun wallpaper jeung seler steam

Kamungkinan sejen nyaeta ngagunakeun steam-Tapetenablösers. Deui, ieu kudu disambungkeun di ruang hareup, geus meunang ku bari nu Anjeun hoyong edit wewengkon tanpa listrik. It kudu dicatet, yén uap cai panas pisan – Awas kudu kituna jadi exercised lamun administering merta. Uap Ablöser mibanda a jenis plate wide, ti nu uap cai bisa ngalir. Ieu dipaké di handap pikeun dina wallpaper jeung pindah lalaunan ka digit saterusna, lamun wallpaper mimiti, pikeun jadi beueus. Di ieu wewengkon, wallpaper bisa peeled off geus. Utamana gancang teu varian ieu, lamun gawe di pasang – bari jalma nyepeng unit steam, bisa ngaganti séjén, wallpaper nu.

Cabut kapas moyok

Jaman kapas moyok bisa gampang dileungitkeun deui. Ieu rapih dijieun baseuh jeung sprayer komérsial pikeun cai terus bisa gampang, z.B. jeung trowel a, Nyorong off tembok. Upami Anjeun hoyong diajar ngeunaan kapas moyok, klik ayeuna Kapas moyok

© Tom bayer – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.