Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

Wallpaper për fëmijët

Shkruar nga: Dirk Mohs - Feb• 01•12

Pambuk si sfond për fëmijët

Kids dashuri letër-muri pambuku!
Trego fëmijëve tuaj panele tona mostër dhe ata do të jetë i kënaqur. Sidomos efektet e mëdha glitter jo vetëm magjeps fëmijët e vegjël. Kombinoje ngjyrë të preferuar me shkëlqim më të bukur. Le fëmijët tuaj të vënë së bashku materialin vetë. Le fëmijët tuaj së bashku në kërkim ngjyrat dhe efektet e modeleve të ndryshme sipas dëshirës, le të na njohin rezultatin (z.B. Pattern1 plus. Temat Ngjyra e pattern2 plus mikë nga Muster3) dhe ne do të përzierje sfond për fëmijët tuaj, Uritur për të pëlqen më të mirë dhe e cila gjithashtu ka garantuar asnjë fëmijë tjetër. Diçka si një tuaj të dashur me siguri kurrë nuk do të përjetuar!
Përzierja e letër-muri pambuku është një shërbim falas. Ju paguani vetëm shtesë për materialet e shtuar.

Një letër-muri për fëmijët Wall

Kështu, mur bëhet një mur!
Poster dhe lista e lehtë mund të jetë ngritur me këmbët në sfond Cotton, pa që merr seriozisht dëme. Vërtetë duhet kohët shkaktoi një vrimë, Lag vend dhe të lehtë për të shtyrë materialin përsëri së bashku.
Në mënyrë të dobishme mund të jetë një mur!

Riparim sfond çerdhe

Sigurisht, ajo vjen në çerdhe tani dhe pastaj të dëmtojë apo ndotje. Hiq vendet e pista, plotësoni në fushat e zhdukur përsëri me sfond pambuku dhe tashmë është asgjë më shumë për të parë. Kështu edhe ju keni gëzim të gjatë të letër-muri për fëmijët e tyre!

Ju mund të ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 ushqim. Ti mundesh të lënë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqen tuaj.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.