Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Strukturtapeten

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 05•13

Strukturtapete

Strukturtapete

Saha rarancang pikeun Neurenovierung interiors anak, nyanghareup a plethora pilihan dibandingkeun. Ieu téh teu kabeneran delight di konteks ieu, popularitas struktur wallpaper abadi. Naon distinguishes ieu di jéntré saméméh coverings tembok nu sejen tur naon nunjuk mertimbangkeun lamun nerapkeun textured wallpaper, dibahas dina rudimentary handap.

Naon nu textured wallpaper?

Textured wallpaper nangtung kaluar teu ngan ku kauntungan, nu bisa jadi nyapu dina paménta sababaraha kali sahingga dina jangka panjang téh utamana cost-éféktif, tapi ogé alatan pilihan badag warna jeung textures. Anu polos jeung monochrome decor jeung némpél elegan kahayang, katuhu dieu. Sabab struktur beungeut struktur- atawa. Wallpaper Relief dina tembok nyieun hiji campuran pikaresepeun jeung vibrant cahaya jeung kalangkang. Salian ti wallpaper struktural kacida gampang pikeun ngabersihan alatan cahaya luhur maranéhanana jeung tahan cai. Lebu jeung noda bisa gampang dileungitkeun ku paralon jeung sababaraha cai. Jeung saha anu masih hayang parobahan gaya tanpa expense gede kana waktu, ngabogaan kamungkinan, gampang cet leuwih wallpaper-Na jeung warna nu beda. Dina manner ieu, conjure nepi atmosfir lengkep anyar. Diwangun ku wallcovering bodas stylish liwat hiji blue caang ngaliwatan ka tembok rustic dina Terrakottaton loba variasi haneut. Kontras sikat atawa. buleud bisa jadi wallpaper textured ogé iraha wae jeung wates pinuh kahayang.

Textured wallpaper - Parentah jeung saran

Lamun meuli wallpaper relief kudu dianggap, nu aya dua jenis beda wallpaper deui. Naha salah opts keur fleece atawa kertas-deui, gumantung kana karesep sorangan. Lamun hayang cet leuwih wallpaper-Na, jadi kudu latihan care saratna ieu, sabab hiji pressure kaleuleuwihan bisa ngabalukarkeun wancahan tina struktur, nu ngan ngajadikeun komo jalan rongkah wallcovering. Aplikasi jeung ngaleupaskeun textured wallpaper ogé ngalir cukup lugas. Kana panyabutan, hal anu penting, boga pangaweruh pasti alam wallpaper deui. Ku kituna, hiji wallpaper jeung fleece-deui bisa gampang jeung lengkep mundur ti tembok, bari kertas deui ka tataman tembok. Salaku aturan, ieu kitu, pikeun nyadiakeun konstelasi stabil, ku kituna wallpaper anyar bisa diterapkeun tanpa masalah dina beungeut cai ieu. Dibikeun kanyataan, yén ngaleupaskeun textured wallpaper nyaéta salaku gampang, teu matak cocoba ka, überzutapezieren ieu. Dina jangka panjang aya resiko nu ngan hiji waktu unnecessarily luhur jeung ongkos, sabab hiji wallpaper relief salaku tukang a teu nyadiakeun pangrojong nyukupan. Anu dianggap ieu sababaraha tips lamun datang ka struktur wallpaper, pasti bakal manjangkeun nu enjoyment of wallcovering anyarna.

© Faferek – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.