Памук гипс

Умре ексклузивни Tapete!

Strukturtapeten

Напишано од: Дирк Мохсова - Мај• 05•13

Strukturtapete

Strukturtapete

Некој кој планира да Neurenovierung ентериери, се соочува со плетеницата на опции во споредба со. Тоа не е случајно уживаат во овој контекст, на структурата позадина трајна популарност. Она што го разликува овој во детали, пред други ѕидни облоги и она точки да се разгледа кога ќе аплицира текстура позадина, што треба да се дискутира во наредните рудиментирана.

Кои се текстура позадина?

Текстура позадина издвојува не само со предност, дека тие можат да бидат мета на барање на неколку пати и тоа на долг рок се особено ефективни, но, исто така, се должи на голем избор на бои и текстури. Кој обичен и монохроматски декор со елегантен допири желби, е во право тука. Бидејќи структурата на површинската структура- или. Олеснување позадина на ѕидовите создава привлечен и енергична микс на светлина и сенка. За разлика од структурните позадини се многу лесно да се чисти, поради нивната висока осветленост и отпорност на вода. Прашина и нечистотија лесно може да се отстрани со четка и вода. И секој кој се уште сака промена на стил, без големи трошоци со текот на времето, има можност, лесно да се наслика над неговата позадина со различна боја. На овој начин, апелирам до една сосема нова атмосфера. Се состојат од стилски бело wallcovering над светла плава до рустикален ѕид во топла Terrakottaton бројни варијации. Контрастни четка или. круг може да биде текстура позадина, исто така, во било кое време со вкусни границата.

Текстура позадина - инструкции и совети

При купувањето на олеснување позадина треба да се смета, дека постојат два различни вида на тапет назад. Дали некој се избира за руно или хартија назад, зависи од сопствените желби. Ако сакате да се наслика над неговата позадина, така треба оваа вежба безусловна заштита, поради преголем притисок може да доведе до депресија на структурата, која само што го прави дури и вонредни улиците на wallcovering. Примена и отстранување на текстура позадина, исто така, ќе трае прилично јасна. По отстранување, важно е, да имаат точно познавање на природата на тапет назад. Така, постер со руно-назад може да биде лесно и целосно се повлече од ѕидот, додека на хартија назад кон пристапила на ѕидот. Како по правило, тие се, сепак, да се обезбеди стабилна констелација, така што на нова позадина може да се примени без никакви проблеми на оваа површина. Со оглед на фактот, дека отстранувањето на текстура позадина е толку лесно, не треба да биде во искушение да, оваа überzutapezieren. На долг рок, постои ризик дека само непотребно голема време и трошоци, бидејќи олеснување позадина како заднина не обезбедува соодветна поддршка. Кои сметаат овие неколку совети кога станува збор за структурирање на тапет, сигурно ќе го продолжи уживањето на неговиот нов wallcovering.

© Faferek – Fotolia.com

Можете да ги следите сите одговори на овој запис преку RSS 2.0 feed. Ти можеш оставите одговор, или trackback од вашиот сопствен сајт.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.