Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Brushing bener

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Apr• 17•13

Brushing bener

Brushing bener

Sanggeus sababaraha waktu, masalah ieu unggal waktu. Ku kajadian sapopoé dinding tega tanda jelas. Goresan jeung noda nu conspicuously slow. Dina tahap ieu, mantuan ngan aya hiji hal - hiji jaket anyar cet kudu kapanggih. Anu kudu jadi teu dianggap salaku hiji gangguan, rada, nawarkeun kasempetan nu, tinimbangan sarua dibikeun ka reorganisasi ruang. Kumaha anjeun cet tembok bener, nyaho di titik ieu.

Pikeun ngantebkeun dadasar pikeun bener

Saméméh anjeun ngamimitian jeung lukisan, kudu sababaraha karya preparatory dipigawé. Di hiji sisi, tangtu, material hade kudu dibeuli jeung di sisi séjén jadi dicét ruang pikeun karya palapis geus nyiapkeun. Nambah ka daptar balanja anjeun kudu nyetel hal di handap ieu. Di tempat kahiji, tangtu, nyaeta kelir. Pikeun ngitung jumlah katuhu, Anjeun kudu nyaho ukuran wewengkon sweeping ti ruangan. Anjeun teu hoyong pamustunganana bewara ngan di ahir, nu warna geus Isro kaluar pikeun kuadrat pamungkas. Salian kelir Anjeun oge kudu brushes, Farbroller, Abstreichgitter, Kreppband, Gips jeung tarp plastik. Sadaya AIDS sejenna mangrupakeun pilihan.

Ayeuna rohangan keur disusun. Kahiji, sakabéh jati kudu dipiceun, nu aksés impede ka tembok. Saterusna, kudu bener cleaned deui. Sanggeus ieu dipigawé, kudu ditutupan ku tarp sadaya, nu berpotensi mawa splashes mangsi. Saterusna, aliran kiwari nu toko kapangaruhan kapeungpeuk. Ieu oge kudu, kawas sagala hal leutik, nu teu bisa dibongkar, diamankeun jeung masking tape. Liang atawa goresan wide dina tembok jadi repaired jeung moyok, jadi aya nu datar. Samemeh indit, ngan baju katuhu kudu tightened ayeuna.

Prosés sabenerna neunggeul

Ayeuna datang ka handap pikeun bisnis. Kahiji, anjeun kudu ngeusian bagian leutik tina warna dina hiji wadah jeung nyorot titik jeung sikat a, nu bisa kahontal ngan jeung kasusah saterusna jeung peran. Anjeun oge kudu ngurus awak, nu anu aman jeung masking tape. Sesa wewengkon ayeuna bisa diédit jeung peran. Jang ngalampahkeun kitu, neuleumkeun roll tuntas dina warna jeung belang eta afterwards leuwih grates, nepi ka warna henteu deui drips. Ayeuna narik roll strip a sanggeus sejen, nepi ka sakabéh tembok ieu ditutupan ku cet. It kudu dicatet, nu kudu sok dipaké ti luhur ka handap, jadi irregularities unsightly jeung kasalahan anu teu merlukeun dibedah. Sanggeus lukisan kahiji ieu dipigawé, ieu ditunggu, Sigana mah hasilna, sakali cet seep garing. Salila prosés drying, eta disarankeun, pikeun muka jandela. Lamun tétéla, yén lukisan kahiji ieu teu sagemblengna opaque, nuturkeun ka hareup hiji jaket kadua, di métode ngan, saperti dina mimiti.

Ayeuna anjeun bisa indit ka pagawean sorangan jeung inget: Katuhu pikeun nyerang aya magic!

Image kahadean of imagerymajestic / FreeDigitalPhotos.net

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.