Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Mc Tex beendet Produktion

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Oct• 31•17

Die Firma Mc-Tex beendete im September 2017 die Produktion von Baumwollputz. Damit schließt eine Firma mit langer Tradition im Bereich Baumwollputz dir Pforten.

Klicken Sie hier für Informationen zu Mc-Tex Alternativen.

Tembok lukisan Gagasan

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 20•13
Tembok lukisan Gagasan

Gagasan pikeun tembok lukisan

Pikeun nyieun sorangan opat tembok Anjeun sareng imajinasi jeung kreativitas, kasempetan abound. Jeung peran, Dilengkepan sikat jeung cet, nu dinding ngalukis gagasan weruh no bounds.

Prioritas set Colourful

Metoda ieu geus jadi pohara populér: Salila tilu dinding kamar anu pohara brightly dicét bodas atawa, narima tembok kaopat warna poék, nu nangtung kaluar niatna. A abu beureum atawa sedeng haneut jero nu warna ideal, méré karakter anyar kamar. Kamungkinan sejen nu keun: Jadi dina latar cahya turn – gumantung kana rasa Anjeun – Pastels Applied atawa warna leuwih vibrant di stripes horizontal. Dina sababaraha hal, kamar leutik atawa lila kauntungan ti leyuran ieu. (more…)

Glasfasertapete

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 15•13

Orat wallpaper dicirikeun boh ku umur panjang maranéhanana jeung kasaluyuan maranéhanana. Ku kituna maranéhanana dipaké utamana di ruang publik atawa luhur dipake salaku hiji nutupan tembok. Pikeun naon extent a wallpaper orat ogé bisa ngabuktikeun jadi for sorangan opat tembok Anjeun jadi nguntungkeun, baris dibahas di handap.

Orat wallpaper dina wacana

Pausahaan orat wallpaper dina hubungan pangaruh lingkungan nyaeta no kabeneran nu posisi ngarah sarta utamana digunakeun di daérah, mana kasehatan mutlak moderator, dipaké. Di handap ieu kaasup kamar treatment kantor dokter 'jeung rumah sakit Operationssäale. Ékonomis nu orat wallpaper ngabuktikeun dina ngajalankeun lila utamana salaku bermakna. Najan leuwih mahal di beuli mimiti minangka contona woodchip, tapi speaks lifespan rata maranéhanana 30 Taun keur dirina, bisa can dina ngajalankeun lila nu bakal waragad ngaropea disebutkeun ditanggung bisa disalametkeun. (more…)

Lamun ucing téh aya dina scraping wallpaper

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 11•13

Nyaho teuing?
Ucing manggihan saperti teu mirip gede kerok wallpaper tembok Anjeun. Nu kakarék direnovasi, gumbira, datang sababaraha poé saterusna balik ka imah tur tingal deui goresan ti ucing Anjeun dina wallpaper anyar.
Jeung wallpaper konvensional Ieu pisan bangor jeung ngaropea saterusna geus dituduhkeun deui.
Jeung kapas moyok masalah ieu bisa ngumbar gancang tapi.

Kumaha nyabut goresan dina ucing wallpaper Kapas Anjeun

Kudu aya ngan scratch single, ngan nyokot botol cai semprot, moyok kapas lemes a rapih jeung nyorong moyok kapas deui babarengan.
Wewengkon nu leuwih gede bisa repaired, tanpa deui ngabogaan lengkep ngahadean anyar.
Soak nu beberesih kapas jeung botol semprot cai dina lingkup kurang leuwih 40 cm ka zerkratze beungeut kira-kira sumur a. Ayeuna nyabut moyok kapas di wewengkon scratch. Mun ieu masih bersih, Anjeun komo bisa make eta deui. Ayeuna anjeun bisa nerapkeun pikeun proyék ieu deui moyok kapas anyar jeung seamlessly diasupkeun kana kapas moyok soaked dina tembok.
Ku kituna anjeun bakal nyalametkeun diri loba renovations hareup jeung bisa endure scratching ucing Anjeun dina tembok santai.
Dina video di handap ieu pikeun diajar ngeunaan ngolah kapas moyok.

Upami Anjeun hoyong diajar ngeunaan kapas moyok, nyengkram bébas mah Ebook ngeunaan katuhu téks atawa nganjang ka Baumwollputz Toko

Paper non-anyaman wallpaper

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 07•13

Paper non-anyaman wallpaper

Paper non-anyaman wallpaper

Beuki loba urang condong, pikeun mantuan imah sorangan ka urut kamulyaan. Sasuai, di luhur sagala salaku basajan mungkin téhnik ngaropea aya di paménta, nu atawa pangalaman kaleuleuwihan. Merlukeun kaahlian. Wallpaper Non-anyaman geus di konteks ieu, kauntungan, nu bisa dilarapkeun garing sahingga pisan gampang digunakeun ku beginners dina seni katurunan of wallpapering. Ilaharna, tembok jeung ceilings nu Kantun pasted jeung ngalarapkeun strips wallpaper individual sakumaha dipikahoyongna. Cara ieu Anjeun kudu kamar leuwih pikeun mungkin koréksi. Dina artikel di handap ieu aya sababaraha aspék, nu kertas patali jeung topik 'non-anyaman wallpaper’ lalajo pikeun, ditujul.

Paper non-anyaman wallpaper

A-anyaman non wallpaper diwangun ku serat cimata-tahan jeung lemes sarta bisa dipasang alatan stabilitas dimensi anak tanpa kali lemes disebutkeun diperlukeun. Wallpaper Non-anyaman ieu sadia di sadaya warna jeung variasi. (more…)