Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

Mc Tex beendet Produktion

Shkruar nga: Dirk Mohs - Oct• 31•17

Die Firma Mc-Tex beendete im September 2017 die Produktion von Baumwollputz. Damit schließt eine Firma mit langer Tradition im Bereich Baumwollputz dir Pforten.

Klicken Sie hier für Informationen zu Mc-Tex Alternativen.

Muret pikturë Ide

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mund• 20•13
Muret pikturë Ide

Ide për mure pikturë

Për të bërë vetë katër muret e tua me imagjinatë dhe kreativitet, Mundësitë bollëk. Me rolin e, Pajisur furçë dhe bojë, janë muret pikturë ide nuk njeh kufij.

Prioritetet Colourful Set

Kjo metodë është bërë shumë e famshme: Gjatë tri muret e një dhome janë shumë të ndezura pikturuar bardhë ose, merr në mur katërt një ngjyrë të errët, e cila qëndron fuqishëm. Një gri ngrohtë thellë të kuqe ose të mesme janë ngjyra ideale, për të dhënë një karakter të ri në dhomën. Një mundësi tjetër janë Tuck: Të jetë në një sfond të lehta nga ana e – varësi të shijes tuaj – Pastels Aplikuara apo ngjyrat më të gjallë në vija horizontale. Në veçanti, dhoma të vogla ose të gjata të përfitojnë nga kjo zgjidhje. (more…)

Glasfasertapete

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mund• 15•13

Letër-muri Tekstil me fije qelqi janë karakterizuar si nga jetëgjatësinë e tyre dhe pajtueshmërinë e tyre. Ata pra janë përdorur kryesisht në hapësirën publike apo të lartë të përdorin si një mur mbulesë. Deri në çfarë mase një sfond tekstil me fije qelqi mund të provojë të jetë për vetë katër muret e tua të jenë të dobishme, do të diskutohet më poshtë.

Tekstil me fije qelqi letër-muri në diskursin

Kompania muri Tekstil me fije qelqi në lidhje me ndikimin e saj mjedisor është rastësi që pozitën udhëheqëse dhe janë përdorur kryesisht në zonat, ku higjiena absolute është e nevojshme, i përdorur. Këto përfshijnë dhoma trajtim të zyrave të mjekëve dhe spitaleve Operationssäale. Ekonomikisht janë tekstil me fije qelqi letër-muri të provojë në afat të gjatë veçanërisht për sa kuptimplotë. Edhe pse ata janë më të shtrenjta në blerjen fillestare si shembull woodchip, por flet jetëgjatësi e tyre mesatare e 30 Vjet për veten e tij, mund ende në afat të gjatë që do të mund të ruhen shpenzimet e bëra ndryshe rinovim. (more…)

Nëse macja është në scraping letër-muri

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mund• 11•13

Ju e dini se shumë?
Cats gjejnë të pamundur madhe për hall sfond të mureve tuaja. Ju keni rinovuar vetëm, gëzohem, vijnë disa ditë më vonë në shtëpi dhe të shohim përsëri scratches nga cat tuaj në sfond të ri.
Me sfond konvencionale Kjo është jashtëzakonisht i bezdisshëm dhe renovimi i ardhshëm tashmë treguar përsëri.
Me suva pambuk ky problem mund të zgjidhet shpejt, por.

Si për të hequr gërvishtjet në cat letër-muri pambuku tuaj

Duhet të ketë vetëm gërvishtje të vetme, vetëm të marrë një shishe spray me ujë, suva pambuk të butë një zoti dhe të shtyjë suva pambuku përsëri së bashku.
Zonat më të mëdha mund të riparohen, pa pasur nevojë përsëri për të krejtësisht të rinovuar të reja.
Thith pastrimin pambuku me një shishe spray me ujë në një varg prej rreth 40 cm në zerkratze sipërfaqe rreth një pusi. Tani hiqni suva pambuku në fushën e para. Nëse kjo është ende i pastër, Ju mund të përdorni edhe atë përsëri. Tani ju mund të aplikoni për këtë punë mbrapa suva të reja pambuku dhe seamlessly inkorporuar në suva pambuku ngjyhet në mur.
Kështu ju do të kurseni vetes një shumë të rinovimeve të ardhmen dhe mund të durojnë kruarje cat tuaj në mur relaksuar.
Në videon e mëposhtme për të mësuar më shumë në lidhje me përpunimin e suva pambuku.

Nëse doni të mësoni më shumë për suva pambuku, kanxhë Ebook tim të lirë në lidhje me të drejtën e tekstit ose vizitoni Baumwollputz Shop

Letër jo të endura letër-muri

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mund• 07•13

Letër jo të endura letër-muri

Letër jo të endura letër-muri

Gjithnjë e më shumë njerëz priren, për të ndihmuar në shtëpinë e tyre në ish-lavdi. Prandaj, mbi të gjitha aq e thjeshtë sa të jetë e mundur teknikat e rinovimit janë në kërkesë, që ose përvojë tepruar. Të kërkojë ekspertizë. Wallpapers jo të endura të ketë në këtë kontekst, avantazhi, që ato të mund të zbatohen të thatë dhe për këtë arsye shumë lehtë përdoret nga fillestar në artin përgjakshme të Wallpapering. Në mënyrë tipike, muret dhe tavanet janë ngjit Thjesht dhe aplikuar strips individuale muri si e dëshiruar. Në këtë mënyrë ju keni më shumë hapësirë ​​për korrigjime të mundshme. Në artikullin e mëposhtëm janë disa aspekte, e cila letër në lidhje me temën e "jo të endura letër-muri’ shikojnë për, të adresohen.

Letër jo të endura letër-muri

Një jo të endura letër-muri është e përbërë nga fibra lot-rezistente dhe të qetë dhe mund të jetë ngritur për shkak të stabilitetit të saj dimensionale pa kohët e buta të kërkuara ndryshe. Wallpapers jo të endura janë në dispozicion në të gjitha ngjyrat dhe variacionet. (more…)