Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Rauhfaser

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 01•13

Rauhfasertapete

Rauhfasertapete

Woodchip mangrupa bentuk wallpaper jeung kasar, henteu rata, beungeut terstruktur. Asalna ieu sataun 1864 dimekarkeun ku tukang ubar Hugo Erfurt, anu nyokot kauntungan tina kertas wallpaper ieu salaku hiasan pikeun showcase jeung saterusna minangka dasar pikeun ukuran awal print wallpaper. Enggeus 1920 ieu nu wallpaper woodchip dipaké pikeun rarancang interior. Wallpaper ieu geus diusir ti 1827 diadegkeun ngagiling kertas tina Friedrich Erfurt. Nu Erfurt & Putra nepi ka ayeuna markasna taun Wuppertal jeung salah sahiji produser panggedena di dunya wallpaper paintable pikeun.

Sipat Rauhfasertapete

Dinten ieu wallpaper woodchip diwangun ku 3 Lapisan Paper. Dina lapisan ieu serat kai struktur ngabentuk nu diasupkeun jeung pamustunganana méré gelar sisikian of. Jadi woodchip aya dina rupa, differentiated struktur kasar sedeng jeung. Kauntungan gede wallpaper ieu, nu di luar bisa dicét leuwih sababaraha kali, tanpa wallpaper nu perlu diganti dina kasus ieu. Anu pilih hiji wallpaper utamana kasar-grained, bisa nutupan ieu mindeng, saprak gandum mangka masih tetep katingali. Buah wallpaper ruksak ogé bisa kalayan gampang diganti jeung ingrain sisikian sarua. Lukisan saterusna ngajadikeun perbaikan saperti inconspicuous. Lamun Rauhfasertapete a dileupaskeun deui, ku kituna ngajadikeun rasa, nu ieu oge moisturized. Dina hiji priming saméméhna tapi maranéhanana ogé bisa dihapus deui dina webs badag. Hal ieu leuwih hésé, lamun di kitchens- atawa wewengkon baseuh, woodchip a dicét jeung cet latex waterproof. Saterusna, beungeut kudu perforated, jadi cai bisa nembus well.

Nerapkeun hiji Rauhfasertapete

Kawas nu mana wae wallpaper séjén ogé, Woodchip ieu pocketed dina tonggong merata jeung némpelkeun wallpaper. Sanggeus waktu soaking tangtu wallpaper mangka bisa ditempatkeun dina tembok. Soaking kaleuleuwihan kudu dihindari, saprak woodchip mangka bisa cimata. Ieu téh mantuan dina sababaraha kasus, hiji mesin pasting modern. Di dieu peran ieu ngan saukur diselapkeun jeung otomatis brushed jeung lem sarta motong jeung panjang bener. Lengkah final anu ahirna lukisan dina warna nu dipikahoyong.

Nu husus non-anyaman woodchip

Rélatif anyar di sisi séjén nyaéta Vlies-Rauhfaser. Sanajan diwangun ku sababaraha lapisan, mana serat kai anu diasupkeun, Sanajan kitu, beda jeung wallpaper tradisional sacara husus non-anyaman deui. Di dieu ngan tembok ieu pasted terus dibawa Vlies-Rauhfaser ti roll langsung onto tembok. Sadaya karya preparatory, kawas pasting jeung soaking disingkahkeun dieu. Salila karya renovasi, nu non-anyaman woodchip bisa ogé dihapus tanpa ninggalkeun résidu.

© Manuela Manay – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.