Katun plester

Die Wallpaper eksklusif!

Rauhfaser

Ditulis Miturut: Dirk Mohs - Bisa• 01•13

Rauhfasertapete

Rauhfasertapete

Woodchip punika wangun wallpaper karo atos, ranyono, lumahing kabentuk. Originally iku taun 1864 dikembangaké déning apoteker Hugo Erfurt, sing njupuk kauntungan saka kertas wallpaper iki minangka hiasan kanggo pertunjukan lan mengko minangka basis kanggo ukuran awal print wallpaper. Wis 1920 iki wallpaper woodchip digunakake kanggo desain interior. Wallpaper iki wis diusir saka 1827 didegaké pabrik kertas Friedrich Erfurt. Ing Erfurt & Putra nganti dina iki markas ing Wuppertal lan salah siji saka prodhusèn paling gedhé ing donya wallpapers paintable kanggo.

Sifat Rauhfasertapete

Dina iki wallpaper woodchip kasusun saka 3 Lapisan Paper. Ing lapisan iki serat kayu struktur-mbentuk sing tergabung lan wekasanipun menehi gelar gandum saka. Supaya woodchip ing nggoleki, dibedakno struktur coarse medium lan. Ing kauntungan gedhe wallpaper iki, sing njaba bisa dicet liwat kaping pirang-pirang, tanpa wallpaper perlu diganti ing kasus iki. Sing milih wallpaper utamané coarse-grained, bisa nutupi iki asring, wiwit gandum banjur isih tetep katon. Bêsik wallpaper rusak uga bisa gampang diganti karo ingrain gandum padha. Lukisan sakteruse ndadekake repair kuwi inconspicuous. Yen Rauhfasertapete a bakal dirilis maneh, supaya damel raos, iku uga moisturized. Ing priming sadurungé nanging uga bisa dibusak maneh ing webs gedhe. Iku luwih angel, nalika ing pawon- utawa wilayah udan, woodchip a dicet nganggo paint latek anti banyu. Banjur, lumahing kudu perforated, supaya banyu bisa nembus uga.

Nglamar Rauhfasertapete

Kaya wallpaper liyane uga, Woodchip wis pocketed ing mburi roto-roto karo tempel wallpaper. Sawise sawetara wektu soaking tartamtu wallpaper banjur bisa diselehake ing tembok. Soaking gedhe banget kudu nyingkiri, wiwit woodchip banjur bisa luh. Iku mbiyantu akeh kasus, mesin pasting modern. Kene peran mung dipasang lan kanthi otomatis disapu resik karo lim lan Cut menyang dawane bener. Langkah final pungkasanipun lukisan ing werna sing dikarepaké.

Khusus non-dirajut woodchip

Relatif anyar ing tangan liyane iku Vlies-Rauhfaser. Senajan kang kasusun saka sawetara lapisan, ngendi serat kayu padha sing tergabung, Nanging, iku bedo saka wallpaper tradisional dening khusus non-dirajut bali. Kene mung tembok wis pasted banjur nggawa Vlies-Rauhfaser saka muter langsung dhateng tembok. Kabeh karya preparatory, kaya pasting lan soaking ilangi pirang pirang isi kene. Sak karya mbenake, non-dirajut woodchip uga bisa dibusak tanpa ninggalake turahan.

© Manuela Manay – Fotolia.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.