Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Lamun ucing téh aya dina scraping wallpaper

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mei• 11•13

Nyaho teuing?
Ucing manggihan saperti teu mirip gede kerok wallpaper tembok Anjeun. Nu kakarék direnovasi, gumbira, datang sababaraha poé saterusna balik ka imah tur tingal deui goresan ti ucing Anjeun dina wallpaper anyar.
Jeung wallpaper konvensional Ieu pisan bangor jeung ngaropea saterusna geus dituduhkeun deui.
Jeung kapas moyok masalah ieu bisa ngumbar gancang tapi.

Kumaha nyabut goresan dina ucing wallpaper Kapas Anjeun

Kudu aya ngan scratch single, ngan nyokot botol cai semprot, moyok kapas lemes a rapih jeung nyorong moyok kapas deui babarengan.
Wewengkon nu leuwih gede bisa repaired, tanpa deui ngabogaan lengkep ngahadean anyar.
Soak nu beberesih kapas jeung botol semprot cai dina lingkup kurang leuwih 40 cm ka zerkratze beungeut kira-kira sumur a. Ayeuna nyabut moyok kapas di wewengkon scratch. Mun ieu masih bersih, Anjeun komo bisa make eta deui. Ayeuna anjeun bisa nerapkeun pikeun proyék ieu deui moyok kapas anyar jeung seamlessly diasupkeun kana kapas moyok soaked dina tembok.
Ku kituna anjeun bakal nyalametkeun diri loba renovations hareup jeung bisa endure scratching ucing Anjeun dina tembok santai.
Dina video di handap ieu pikeun diajar ngeunaan ngolah kapas moyok.

Upami Anjeun hoyong diajar ngeunaan kapas moyok, nyengkram bébas mah Ebook ngeunaan katuhu téks atawa nganjang ka Baumwollputz Toko

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Konstantin Rei nyebutkeun:

    Das finde ich mal einen tollen Beitrag! Normalerweise findet man nur Ratschläge, wie man der Katze das Kratzen abgewöhnt (was natürlich auch wichtig ist), aber endlich kümmert sich auch mal jemand um die Schäden, die bis dahin entstanden sind! 🙂

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.