Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Dupi abdi tiasa make on wallpaper kapas moyok

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mar• 07•12

Dupi abdi tiasa make on wallpaper kapas moyok

Mun ieu meta Rauhfasertapete dina plasterboard, jeung. Keur kitu, kumaha oge, Anjeun kudu masih ngantebkeun Rauhfasertapete dua kali jeung Spezialisolierfarbe kapas produsén moyok. Ieu nyegah kaleuleuwihan, yén wallpaper woodchip nyimpang ti tembok, sarta salajengna, yén dyes dikandung dina chip kai of Rauhfasertapete ngabalukarkeun noda di kapas moyok.

Dina kasus séjén mah mamatahan niatna ti test ti. Nu kapas moyok bakal soften nu Panawaran lem tarik beurat anak, web nu.

Ku alatan éta, nyoplokkeun siah wallpaper heubeul jeung wallpaper lem heubeul lengkep. Lamun némpelkeun masonry heubeul wallpaper nu, I nyarankeun Anjeun oge kaamanan hiji jaket double jeung produsén Spezialisolierfarbe. Ngan pastikeun, Anjeun manggihan no noda di kapas moyok sanggeus drying.

Di dieu Anjeun baris manggihan inpo téh dina Processing kapas moyok.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comments

  1. Bernd Barthel nyebutkeun:

    Kann man auf bestehendem Baumwollputz neuen Baumwollputz mit einer Trichtersprühpistole auftragen.

    • Dirk Mohs nyebutkeun:

      Hallo Herr Barthel,

      solange der alte Baumwollputz nicht färbt geht dies.
      Bitte testen Sie es jedoch sicherheitshalber an einer kleinen Fläche aus.

      Mit besten Grüßen,
      Dirk Mohs

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.