Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

A mund të përdor për letër-muri pambuku suva

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mar• 07•12

A mund të përdor për letër-muri pambuku suva

Nëse kjo është për të vepruar Rauhfasertapete në plasterboard, dhe. Për këtë, megjithatë, ju duhet ende të theksoj Rauhfasertapete dy herë me Spezialisolierfarbe e pambuku prodhuesit suva. Kjo parandalon tepruar, se muri woodchip devijon nga muri, dhe më tej, se ngjyra e përfshira në patate të skuqura druri e Rauhfasertapete shkaktojnë njolla në suva pambuku.

Në të gjitha rastet e tjera unë këshilloj me forcë nga një test nga. Suva pambuk do të zbutur Aplikoni zam dhe tërheq peshën e saj, web.

Prandaj, duke hequr Gjithmonë e letër-muri të vjetër dhe zam letër-muri të vjetër plotësisht. Nëse masoneri muri paste vjetër janë, Unë sugjeroj që ju edhe për sigurinë një pallto të dyfishtë me prodhues Spezialisolierfarbe. Vetëm sigurohuni, ju gjeni asnjë njollë në suva pambuku pas tharjes.

Këtu do të gjeni informata shtesë mbi Përpunimi i suva pambuku.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 ushqim. Ti mundesh të lënë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqen tuaj.

2 Komente

 1. Bernd Barthel thotë:

  Kann man auf bestehendem Baumwollputz neuen Baumwollputz mit einer Trichtersprühpistole auftragen.

  • Dirk Mohs thotë:

   Hallo Herr Barthel,

   solange der alte Baumwollputz nicht färbt geht dies.
   Bitte testen Sie es jedoch sicherheitshalber an einer kleinen Fläche aus.

   Të fala,
   Dirk Mohs

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.