Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

Glasfasertapete

Shkruar nga: Dirk Mohs - Mund• 15•13

Letër-muri Tekstil me fije qelqi janë karakterizuar si nga jetëgjatësinë e tyre dhe pajtueshmërinë e tyre. Ata pra janë përdorur kryesisht në hapësirën publike apo të lartë të përdorin si një mur mbulesë. Deri në çfarë mase një sfond tekstil me fije qelqi mund të provojë të jetë për vetë katër muret e tua të jenë të dobishme, do të diskutohet më poshtë.

Tekstil me fije qelqi letër-muri në diskursin

Kompania muri Tekstil me fije qelqi në lidhje me ndikimin e saj mjedisor është rastësi që pozitën udhëheqëse dhe janë përdorur kryesisht në zonat, ku higjiena absolute është e nevojshme, i përdorur. Këto përfshijnë dhoma trajtim të zyrave të mjekëve dhe spitaleve Operationssäale. Ekonomikisht janë tekstil me fije qelqi letër-muri të provojë në afat të gjatë veçanërisht për sa kuptimplotë. Edhe pse ata janë më të shtrenjta në blerjen fillestare si shembull woodchip, por flet jetëgjatësi e tyre mesatare e 30 Vjet për veten e tij, mund ende në afat të gjatë që do të mund të ruhen shpenzimet e bëra ndryshe rinovim. Ashtu si me të gjitha wallcoverings e tjera është një sipërfaqe të pastër dhe të qetë edhe kur bashkëngjitur tekstil me fije qelqi letër-muri është një parakusht për qëndrueshmërinë, Jetëgjatësia dhe jo më pak një pamje të respektuar. Janë tekstil me fije qelqi letër-muri me një zam të veçantë, i cili është aplikuar paraprakisht substratit, bashkangjitur në mur. Sezoni i thatë zgjat deri në tetë orë. Zakonisht një pak shkëlqim latex paint është përdorur për pallto e fundit. Letër-muri Tekstil me fije qelqi janë në dispozicion në ngjyra të shumta, Modelet dhe pikat e forta në dispozicion dhe kështu ofrojnë edhe vendin e punës, por edhe në mundësitë e sektorit privat të panumërta të projektimit.

Tekstil me fije qelqi letër-muri si dekor mur për vetë brendshme tuaj

Çfarë ka provuar vetë në sektorin publik, pa dyshim do të ketë një efekt pozitiv edhe në privat. Oferta muri Tekstil me fije qelqi jo më pak alergji miqësore dhe një mënyrë të butë të wallcovering. Përveç kësaj, tekstil me fije qelqi letër-muri garanci maksimale higjienës, pasi që ata janë lehtësisht të lahet. As që e bëjnë mbulesë tjetër mur një terren ushqyes për sporet apo moulds përfaqësojnë dhe si pasojë të kufizojnë rrezikun e sëmundjeve të frymëmarrjes, një mënyrë të konsiderueshme. Për shkak të kapacitetit të tyre të lartë të ngarkesës dhe pajtueshmërinë ata janë të përshtatshme sidomos si një wallcovering në kuzhinë, Banjo dhe fëmijët. Përveç avantazhin e rezistencë për ngrohje dhe rezistencës lagështi, kjo provon vetëm për sektorin privat si një pozitiv, që tekstil me fije qelqi letër-muri mund të pikturuar mbi disa herë. Prandaj mund të kujtoj dëshiruar lokalet e veta me një ngjyrë të ndryshme një atmosferë krejt të re. Nëse ju vendosni për të aplikuar ngjyrën as ndjeshmërinë e nevojshme ndaj dritës, kështu që ju mund të jenë të sigurt, se sipërfaqja përkatëse struktura edhe pas RECOATING të përsëritur të mbetet e paprekur. Në përfundim mund të thuhet, se një muri tekstil me fije qelqi për shkak të variacioneve të tyre të shumta, pajtueshmërinë e saj të përgjithshme dhe jetëgjatësi jo vetëm në sektorin publik, por është edhe për përdorim shtëpiak wallcovering optimale.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 ushqim. Ti mundesh të lënë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqen tuaj.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.