Памук гипс

Умре ексклузивни Tapete!

Glasfasertapete

Напишано од: Дирк Мохсова - Мај• 15•13

Фиберглас позадина се карактеризира и со нивната долговечност и нивната компатибилност. Поради тоа, тие се користат главно во јавниот или во високо-користење простор како ѕидни облоги. До кој степен фиберглас позадина, исто така може да биде за вашиот четири ѕида да се докаже да биде поволна, ќе се дискутира подолу.

Фиберглас позадина во дискурс

Фиберглас позадина друштвото во врска со влијанието врз животната средина не е случајно што водечка позиција и се користат главно во средини, каде што се бара апсолутна хигиена, користени. Тоа се однесува на третман соби на лекарските ординации и болници Operationssäale. Економски се фиберглас позадина докаже, на долг рок, особено како значајни. Иако тие се поскапи во почетната купување како пример woodchip, но зборува нивниот просечен животен век 30 Години за себе, уште може на долг рок што ќе може да се спаси направени поинаку реновирање трошоци. Како и кај сите други wallcoverings е чиста и мазна површина, дури и кога со приложување фиберглас позадина е предуслов за одржливоста, Долговечност и не и најмалку една значајна изглед. Се фиберглас позадина со специјален лепак, кој е претходно применува на подлогата, прикачен на ѕид. На сувата сезона обично трае до осум часа. Обично е малку сјајна латекс се користи за завршен слој. Фиберглас позадина се достапни во различни бои, Обрасци и предности на располагање и со тоа нуди и на работното место, но исто така и во приватниот сектор, безброј можности на дизајнот.

Фиберглас позадина како ѕид декор за свој ентериер

Она што се покажа во јавниот сектор, несомнено ќе има позитивно влијание и во приватни. Фиберглас позадина понуда не и најмалку важно алергија-пријателски и нежен начин на wallcovering. Покрај тоа, фиберглас позадина гарантира максимална хигиена, бидејќи тие се лесно се перат. Ниту пак се направат такви други ѕидни облоги почва за спори или калапи претставуваат и, следствено, ограничување на ризикот од заболување на дишните патишта, значително. Поради нивниот висок капацитет на оптоварување и компатибилност тие се погодни особено како wallcovering во кујната, Бања и деца. Покрај предностите на отпорност на топлина и влага, ќе се докаже само за приватниот сектор како позитивен, дека фиберглас позадина може да биде обоен во текот на неколку пати. Соодветно на тоа што може да се даваат саканиот свој простории со различна боја на една целосно нова атмосфера. Ако се стави во примена на боја, ниту потребната чувствителност на светлина, така што исто така може да биде сигурен, дека соодветните површинската структура дури и откако повтори recoating останува недопрена. Како заклучок може да се каже, дека фиберглас позадина, бидејќи на нивните бројни варијации, општи нејзината компатибилност и долговечност не само во јавниот сектор, но исто така е за домашна употреба оптимална wallcovering.

Можете да ги следите сите одговори на овој запис преку RSS 2.0 feed. Ти можеш оставите одговор, или trackback од вашиот сопствен сајт.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени.