Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Flüssigtapete

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Jan• 18•12

Naon Flüssigtapete?

Liquid wallpaper nyaeta umum ku sababaraha sinonim pikeun kapas moyok. Pamakéan dina sambungan jeung kapas moyok asalna, nu kapas moyok kudu soaked pikeun ngolah. Ieu ngakibatkeun a kandel, Breiige massa. Gumantung kana processing nu, konsistensi nu rada beda.

Ngolah wallpaper cairan

Pikeun nerapkeun jeung trowel a (Trowel) leuwih gampang konsistensi mushy. Zum Spritzen wird die Flüssigtapete etwas dünner angemischt.
Jumlah disarankeun cai bisa kapanggih dina katerangan, nu dina unggal bag. Gumantung ka aplikasi jeung leuwih sering dipake tinimbang, Anjeun bisa ngarobah eusi cai luyu jeung.
Inpo nu leuwih lengkep bisa kapanggih di dieu: Kapas Processing moyok

Cabut Flüssigtapete

Liquid wallpaper bisa dihapus gampang deui. Soak nu Flüssigtapete Kantun maké Wassersprühflache komérsial (kuduna 5 Liter) vigorously jeung nyorong taneuh soaked, z.B. jeung spatula a, ti tembok. Taneuh sagemblengna non-toksik jeung bisa gampang disposed of jeung runtah rumah tangga atawa dina numpuk kompos.
Alternatipna, Anjeun oge bisa nyemprot lapisan salajengna Flüssigtapete.

Toko Kacamata Flüssigtapete

Liquid Wallpaper ditawarkeun ngaliwatan rupa saluran distribution. Saluran distribution nu paling umum masih presentasi di fairs trade, Toko hardware atawa di imah Anjeun. Di dieu Anjeun ogé boga pilihan biasana Fairs tés awal. migawe processing nu. Tapi, waragad distribution luhur pikeun ngéléhkeun turun alami dina harga.
Saterusna, sawatara pausahaan nawarkeun pelukis husus material ieu salaku alternatif pikeun wallpaper konvensional. Mun anjeun kungsi teu boga waktu pikeun nerapkeun material sorangan, ieu kalawan cara anu pangalusna pikeun anjeun.
Nu varian cheapest, kitu kitu mindeng nu jualan online ngagambarkeun. Saprak dina kasus ieu dicandak ngan expenses sales minimal keur Telepon occasional jeung e-surat, harga anu kaitung pangdeukeutna ti tungtung. Nu jalan pikeun handyman nu. Retailers online murni nyadiakeun Anjeun sareng harga Anjeun online nu sadia, bari panyadia saluran distribution séjén, teu veöffentlichen ogé alatan pricings regional beda harga Anjeun di Internét.
Salian biaya nu sabenerna atawa jumlah material per méter pasagi nyepeng peran nu penting. Nanya kituna sok keur ngabandingkeun harga komo sanggeus jaman beurat per méter pasagi, nu dealer nu ngaluarkeun kaayaan. Jadi Anjeun bisa nempo panggampangna, sabaraha kapas moyok bener meunang duit Anjeun.

Harga Flüssigtapete

Harga pikeun Flüssigtapete di ca dagang online. 4-15€ je qm. Offline Anjeun jadi luhur di kira dua kali. Murni wallpaper cairan kapas ngawengku ngeunaan 80-90% kapas, nu kabuka ka sadaya suppliers harga pasar dunya sadia. Qualitatively aya kituna kurang kamungkinan béda. Aya ogé wangun dicampur Allerding, z.B. jeung selulosa, nu bisa diapresiasi salaku kualitas luhur sahingga kurang ogé leuwih murah.

Pangalaman jeung Flüssigtapete

Liquid Wallpaper ditawarkeun dina pasar Jerman sababaraha dekade. Aya sumber, satutasna material ieu disusun Vilen dipaké saratus taun ka tukang di Jepang. Extent nu notions urang kiwari geus corresponded, bisa ditaksir aman hard.
Ku lantaran kitu,, nu wallpaper cair jeung karuksakan jeung polusi lokal bisa pisan gampang repaired, nu Renoverungsintervalle leuwih ti 20 Taun mungkin. Sababaraha konsumén urang geus bahan komo cleaned di bag di mesin cuci, reshuffled jeung map jeung reapplied. Ieu ogé tiasa.
Ku kituna bisa disebutkeun, yen investasi di hiji sisi finansial worthwhile di wallpaper cairan sarta anjeun bakal admire for lila tembok anjeun geulis.

Woodchip Liquid

Nu wallpaper cairan istilah ieu ogé dipaké pikeun Raufasertapete cairan. Ieu kitu bahan lengkep beda.

Musterkoffer

Pikeun bisa nyieun gambar nyata tenders dipénta ku urang Flüssigtapete, saukur menta kasus sample bébas urang jeung ca 100 Musterplatten, sampel material, jeung bahan inpo nu sejenna dina kaca ieu ka pojok kanan luhur.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Comments

  1. m. fibig nyebutkeun:

    hallo,
    ich hätte gerne einen kostenlosen musterkoffer von euch.

    vielen dank und schönen gruß

    m.fiebig

  2. Markus nyebutkeun:

    Guten Tag,

    ich finde das sehr Interessant mit dem “Kapas moyok”.

    Was ich nicht ganz verstanden habe, sind in Ihrem Musterkoffer auchBaumwollputzevorhanden?

    • Dirk Mohs nyebutkeun:

      Guten Tag Markus,

      der Koffer enthält knapp 100 Musterkarten mit unterschiedlichen Baumwollputzdekoren.

      Loba salam,
      Dirk Mohs

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.