Pambuk suva

Die Tapete ekskluzive!

Hiq suva pambuku

Shkruar nga: Dirk Mohs - Feb• 01•12

Si mund të hiqni suva pambuku?

Pambuk suva është i njohur për qëndrueshmëri e tij dhe intervale të mëdha për rinovim. Megjithatë, gjithashtu vjen në pambuk pastrimin ditë, ku ju doni për të zëvendësuar atë si dikur. Për fat të mirë, kjo është gjithashtu shumë e lehtë. Merrni një shishe spray (në mënyrë ideale 5 Litër) dhe njomet Suva pambuku një të fortë. Nëse kjo është zbutur pas disa minutash, Ju mund të rrëshqas me një shpatull nga muri lehtë. Pambuk suva është jo-toksike dhe mund të hidhen si mbeturinë shtëpiake ose përzierje plehrash.

Hiq një alternativë për suva pambuku

Disa nga karakteristikat pozitive të suva pambuku, të tilla si izolim termik ose thithjen lagështi, përforcuar trashësi materiale ende. Nëse jo suva vjetër pambuku jenë të kontaminuara me nikotinë apo yndyrë dhe nuk përmbajnë ngjyrosje përbërësve veten, Ju thjesht mund të shtoni një shtresë të re Clapboard suva pambuku dhe tashmë shkëlqen banesën tuaj në shkëlqimin e ri.

Ju mund të ndiqni çdo përgjigjet për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 ushqim. Ti mundesh të lënë një përgjigje, ose ndjekëse nga faqen tuaj.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.