Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Kapas pinding for jeung tembok

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Mar• 07•12

Kapas pinding for jeung tembok, dipikawanoh ogé minangka kapas moyok atawa wallpaper cairan, nyaeta tembok di hiji sisi hiji penampilan ekslusif. Di sisi séjén, manéhna ogé robah sipat tembok sahingga oge iklim hirup sustainably.
Nu pinding kapas téh Wall Anjeun pikeun regulator pikeun asor jeung diserep ku beungeut kasar lemes ogé sora kamar considerably leuwih salaku tembok lemes jeung hard. Ieu nyumbang nyata ka perbaikan akustika kamar. Jeung saperti nyaho ti baju urang sapopoé, jadi maké Pad kapas dina tembok keur insulasi termal di. Anjeun aya bewara ieu utamana dina bulan usum tiis, lamun ngan toél tembok luar wallpapered normal jeung palm, sarta tuluy coated jeung tembok luar pinding kapas. Tembok jeung pinding kapas karasaeun loba warmer.
Di dieu Anjeun baris manggihan inpo dina pamakéan Kapas moyok.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.