Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Bisa diumbah wallpaper

Ditulis Ku: Dirk Mohs - Apr• 19•13

abwaschbare Nurani

abwaschbare Nurani

Bisa diumbah wallpaper nyaeta nyata sadaya-rounder dina rarancang interior. Kertas bisa diumbah praktis- atawa coverings tembok plastik ngalegaan henteu ngan daur ngaropea di rohangan saperti dapur atawa kamar barudak, maranehna oge aya di loba desain beda. Rupa-rupa versi ditawarkeun nyaéta badag. Tapi kalayan pertimbangan mudah gancang bisa manggihan wallpaper katuhu bisa kapanggih.

Bisa diumbah wallpaper di mana wae kamar?

Sacara téoritis, bisa diumbah wallpaper ditempatkeun di mana wae kamar. Naha di dapur, binih, ruang laundry atawa komo di kamar mandi, Atuh ka palapis maranéhanana wallpaper nu nyepeng requirements beda Nangtung. Kudu utamana ngawula tujuan praktis maranéhanana, wallpaper dina hiji kamar, jadi geus mangrupa kertas wallpaper basajan jeung palapis biasana cukup. Lamun wallpaper nu jadi saterusna ogé utamana tahan jeung terstruktur masih geulis, jadi wallpaper plastik nu mangrupa hasil pilihan pangalusna.

Praktis jeung visually pikaresepeun

Hal nice ngeunaan wallpaper modern keur ngumbah, nu pamakéna kungsi kudu milih antara mangpaat praktis jeung penampilan menarik. Wallpaper sabab aya dina sagala warna jeung pola. Saprak wallpaper saperti mindeng dipaké di kamar barudak, Aya pastina oge jeung desain friendly-anak. Tur upami Anjeun salah suka saeutik leuwih nuntut, dina wallpaper nungguan jeung struktur gede jeung desain modern.

Nyeuseuh wallpaper

Naha splashes lemak di dapur, Crayons di pabinihan atawa kokotor noda dina wallpaper di wewengkon lawang, hatur nuhun ka beungeut bisa diumbah bisa dihapus dina jangka waktu nu teu sakabehna. Pikeun tujuan ieu, hiji sikat jeung leyuran beberesih hipu bisa dipaké. Tapi, unggal wallpaper pikeun jenis beberesih teu cocog. Mindeng sadaya nu diperlukeun nyaeta bolu atawa kaén nu lembut jeung leyuran beberesih nyabut kokotor jeung noda deui.

Attachment jeung detachment of bisa diumbah wallpaper

Ku kanyataan yén paling bisa diumbah wallpaper nu dilapisan ku cet dumasar kana résin sintétik, sok bahaya, nu bentuk kaasup kapang hideung. Éta pisan sababna naha éta téh penting pisan, nu keur ngalampirkeun wallpaper hiji lem husus dipaké gaduh action fungicidal. Lamun aya nu dipiceun deui, jadi beungeut kudu jadi "landak" peran atawa ngejat a sikat kawat, ngidinan cai ngaleyurkeun némpelkeun bisa nembus dina wallpaper nu. Tapi, hal ieu manglaku ngan ka wallpaper kertas coated. Plastik wallpaper bisa biasana gampang ngaganti garing. Kabeneran bisa diumbah wallpaper teu mindeng teuing perlu berkat sipat husus anak tapi robah.

Image kahadean of twobee / FreeDigitalPhotos.net

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.