Kapas moyok

Maot Tapete ekslusif!

Maot Tapete ekslusif

Ditulis Ku: Dirk Mohs

Naha kapas moyok atawa. wallpaper cairan…

Baumwollputz im Wohnzimmer

Ruang tamu

Gampang make …

Kapas moyok diterapkeun jeung trowel dina tembok. Beungeut kudu beresih jeung kasar. Jeung prakték saha saeutik bisa ngadistribusikaeun nu Bamwolle merata dina tembok. Kontras jeung wallpapering nyieun tembok bengkung jeung edges teu masalah. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka kaca Olahan kapas moyok.

dampak positif dina lingkungan hirup …

Kapas moyok ngabogaan tekstur chunky sarta bisa nyimpen nyata leuwih Uap ti coatings tembok nu sejen tur kukituna tindakan Uap-ngatur.

nu positif Raumklang kapangaruhan …

Sarerea weruh sora a concourse station. Utamana di kamar kosong anjeun sadar ieu ogé di imah anjeun sorangan. Wallpaper kapas cair urang ngabentuk beungeut nu kawilang lemes kasarna textured, nu absorbs sora alus teuing. Pikeun pencinta musik salametan pikeun Ceuli …

ngurangan waragad panas …

Anjeun bakal ngalaman, nu hiji wallpapered jeung tembok kapas moyok karasaeun loba warmer. Kapas téh hiji insulasi termal alus teuing, komo di ketebalan film low. Jalma anu hayang béda geus, lamun ninggalkeun imah jeung atawa tanpa T-Shirt, kontes.

Baumwolltapete im Kinderzimmer

Pabinihan

ngaropea nu- interval extended nyata …

Kapas moyok boro robah penampilan anak, sarupa jeung karpét alus. Urang meunang loba requests ti urang, anu geus 15, 20 komo leuwih taun geus teu direnovasi wallpapered Anjeun sareng kamar kapas moyok, sahingga aya lengkep thrilled. Tangtu, nu pangotor well-dipikawanoh lumangsung, contona dina widang saklar lampu, atawa karuksakan disababkeun ku pangaruh mékanis kawas wallpaper konvensional. Ieu bisa repaired jeung skill saeutik ampir siluman deui.

Susunan no wates ka kreativitas Anjeun …

Jeung kapas moyok Anjeun tiasa zaubern.Streifen nanaon nu pola dina tembok Anjeun, Rectangles, Gelombang, jeung gambar komo nu mungkin. Jeung template hade, Anjeun bisa nyieun karya seni unik.

 Treppenhaus mit Baumwollputz

Stairwell

Gampang nyabut …

Kapas moyok dijieun tina adun kapas jeung aditif jeung material map cai-leyur. Moisten nu beberesih kapas jeung cai jarum suntik komérsial sahingga ka. Sanggeus bahan téh sahingga soaked, Anjeun bisa dicabut tina tembok. Ayeuna damel leuwih rasa, kumaha oge,, pikeun menyemprot lapisan anyar. Saterusna tembok kasampak kawas anyar deui jeung sipat saperti insulasi termal jeung ngatur Uap anu hiji jeung nu lapisan anyar komo ningkat.

Kunaon …

nu ogé bisa …

Anjeun tos dilarapkeun warna di tempat nu datar? Mangka anjeun minuhan sagala sarat pikeun lengkah kahiji, bodas tina tembok. Pikeun nerapkeun kapas urang nyadiakeun Anjeun sareng hiji pituduh nu lengkep. Sorot ieu 1m² tempat dina tembok. Urang sok nunda tas jeung ngan jumlah pikeun hiji m² ieu di kiriman kahiji Anjeun. Sanggeus bahan lt. Geus dicampur instruksi jeung cai jeung waited saeutik, maké moyok dina wewengkon nu dicirian dina. Sanggeus sababaraha usaha anjeun geus ngembangkeun hiji rarasaan pikeun bahan jeung téhnik jeung can jaket beungeut sésana. Ieu téh sok gampang, batan ka kertas wand jeung wallpaper normal.

Flur mit Baumwolltapete beschichtet

Koridor

Beunang nyieun kasalahan …

Dulur nu weruh. Sanggeus sababaraha waktu, mangka discovers tempat, nu teu cukup salaku suksés. Contona, ieu tumpang tindih wallpaper, ujung non-napel, warna leungit …
Jeung wallpaper cair, mangka jumlah leutik lemes sarta ngaronjatkeun loka ti saterusna. Nu ngajadikeun komo fun.

bakal reueus jadi …

Jujur, Urang sok resep mintonkeun jalma sejen tapi hal, nu geus we damel nyarira. Lamun batur ulah saterusna ogé admires jujur, urang ngarasa super. Dina Testimonials urang Anjeun bisa maca kaluar alus ieu. Dina kapas moyok ditambahkeun, yen unggal nganjang bakal daya tarik otomatis ka wallpaper anyar Anjeun. A rarasaan gede!

Mangga ngabéjaan babaturan jeung / atawa ninggalkeun comment a…

24 Comments

  1. Urang Kristen nyebutkeun:

    Kami pisan wareg. ti guna hasil rengse, aya no keluhan.
    Baris geura-giru nyieun pemesanan salajengna.
    Kinerja Preis_ pisan alus

  2. Ursula Wilhelm Wilke nyebutkeun:

    Tel The. Nasehat ieu gede. Requests husus urang dicandak kana akun. Dina requests kombinasi warna nguntungkeun urang we geus disarankan – Kuring manggihan pohara alus. Urang bakal disebutkeun afterwards pasti pisan annoyed.
    A aduan di asupan ieu olahan promptly jeung friendly.
    Urang éta pisan pleased sarta bakal balanja dieu deui aman.

  3. M.Elsner nyebutkeun:

    Kuring pisan wareg jeung wallpaper nu, Prima Service (Musterkoffer), Awéwé anu maké, Sigana alus, angenehme Raumatmosphäre. Jumlah geus ranged éndah. Tangtu baris datang deui ka eta deui.

  4. Erich Wagner nyebutkeun:

    A pohara alus, produk recommendable. Processing basajan, wallpaper cairan nyieun langsung noticeable iklim haneut indoor pikaresepeun jeung kasampak pohara alus. Drying ieu ogé hadir di suhu teu masalah gede. Gladly deui.

  5. B. Beckmann nyebutkeun:

    Team Dear,
    ayeuna kuring geus dapur direnovasi jeung VFD bata- Sigana gede dina hideung- alat bodas sarta anggap adaptasi oge ka Kotak jeung cabinets.
    Samentara éta, I anjog di kantor mah baris geura-giru jadi 3. Order kali.

  6. Michael Ruiling nyebutkeun:

    Ka Hello sadaya anu can mutuskeun dina tembok nutupan ieu.
    Geus kaliwat 3 My imah jalan minggu lengkep jero jeung coverings tembok.
    Nu sorot mutlak di Jerman atawa gedé hit éta linings kapas. Boga aranjeunna di ca lorong stairwell. 70 qm di 2 Days olahan rustic 1, katerangan foolproof.
    I nganggap, loba babaturan anu geus katempo nutupan jeung kuring, hayang ieu ogé. Kitu ogé pengrajin (Stuckateure, Schreiner, Kaminofenbauer) éta ogé sumanget ngeunaan tembok nutupan ieu
    Jadi iraha.

  7. Monika Gilles nyebutkeun:

    Oge, ieu bener seru! Ti nerapkeun (kumaha eta bakal béda ogé?), leuwih drying (dina, mudahan nya meunang naon?!) ka rengse tembok nutupan (jeung, nu bisa reueus!).
    Eure kapas wallpaper Kuring ngan ukur bisa nyarankeun! Sagala digawé saukur rupa.
    Kuring panasaran kali, naon ucing mah nyebutkeun…
    Salam ti Eifel
    Monika Gilles

  8. E.Schweikert nyebutkeun:

    Hatur nuhun pikeun kiriman gancang jeung bahan gede, nu ieu diolah bener.
    Jeung hasil nyarita keur diri !
    Waktu ieu, kertas ieu real fun,
    Haneut Wasalam ka tim

  9. Christian Spiegel nyebutkeun:

    Service Great. Online, lugas, karunya, gampang dicocogkeun. Kiriman pisan gancang. Kapan deui. Loba atuh!

  10. Francisca nyebutkeun:

    Dinten kuring narima kasus sample jeung am thrilled. Pilihan bener teuas. Urang baruchen dina sagala hal sababaraha poé.
    Atuh sateuacanna!

  11. Johannes nyebutkeun:

    Hatur nuhun kiriman gancang. Sigana gede!

  12. Mario Schulze nyebutkeun:

    Sipat kuring ayeuna pola kokotéténgan. Am thrilled. Kuring kakara maréntahkeun material pikeun rohangan mimiti.
    Klasse Service!
    Salam, Mario

  13. Stefan Munk nyebutkeun:

    Dear Sirs,
    Abdi hoyong make keur Body-Mind Center kapas moyok pikeun tembok.
    Ngiuhan kudu dina konéng caang. Beungeut tembok kurang leuwih 70 qm.
    Bisa anjeun ngirim kuring tawaran ?
    Pikeun pariwara saterusna ku e.g.. Flyer aya pasti kemungkinan.

    mfg

    Stefan Munk

  14. Andreas Vogel nyebutkeun:

    Hello Mr. Mohs,

    Abdi hoyong hatur nuhun pikeun nasehat jeung kiriman ajakan kapas moyok. Samentara éta, sagalana diolah, data kuantitatip cocog pisan oge jeung hasilna hebat pisan. Naha kuring boga moyok kapas dipaké teu saméméhna?
    Ngan kurangna konfirmasi ti balikna kasus sample bothers kuring. Bisa mangga parios deui? Nu resi mulang kuring masih terus.
    mfG
    Andreas Vogel

    • Dirk Mohs nyebutkeun:

      Hello Mr. Vogel,
      hatur nuhun pikeun comment nice Anjeun. Ayeuna damel kuring bagja, nu sagalana digawé gede.
      Ayeuna urang ngilikan kana alesan organisasi no béwara, lamun kasus sample geus anjog ayakeun jeung urang. Saprak anjeun geus dipaké Rücksendeschein urang, mana katuhu sadaya. Urang ngan kontak anjeun, kudu customer a poho kali balik. 😉

      Loba salam,
      Dirk Mohs

  15. Katja Master nyebutkeun:

    Kuring hayang tulus hatur nuhun kahiji pikeun pangiriman kilat, jadi lemes mah teu dibayangkeun, pertanyaan a Mr. Mohs ku telepon support professional, jeung mere saran alus, nu
    sadaya voices jeung karya-loba Kami wanoja Dank.Da, jeung geus kungsi hal plastered atawa puttied dina kahirupan mah, Atuh naon heula hésé pisan, tapi jeung unggal jam ngalirkeun, kuring meunang leuwih alus sarta nepi ka
    Hateup- Kuring geus cleaned jeung struktur pisan rupa bodas- Saliwatan, order kahiji mah bisnis, Sagalana geus jadi sampurna. Bodas dina struktur rupa, Abdi teu bakal nyokot deui, error naon wae katempo, jeung teu make,merata aufzutragen.An dinding mah geus ngan dipigawé outline lengkep,mangka wewengkon badag, nu ieu sampurna,jeung walked gancang. Datang deui ti Baumwollfan ayeuna sarta bakal salawasna datang deui ka kaca ieu kana beautify Bin ka apartemen mah.
    DAnnnnnnnnkkkkkkkkkkkeeeeeeeeee

  16. Harald DPR nyebutkeun:

    Mann, Kuring bungah kuring manggihan loka ieu.
    Urang geus direnovasi ruang tamu urang jeung moyok jeung kapas leuwih ti thrilled.
    Ti kasus sample ka kiriman sagalana digawé sampurna.
    Loba tips alus geus urang bener facilitates karya.
    Proyék saterusna we pasti bakal meuli deui, kitu oge ratio harga-kinerja kacida bener.

    Nepi ka saterusna ngan kali atuh jeung salam ka sadaya fans kapas moyok

  17. Günter Spreen nyebutkeun:

    Mah emang nu moyok kapas geus ti imah kolot mah ', Di dieu urang tadi saméméh ca. 15 Hayu taun rohangan hereby coated. Urang geus eta dipigawé di waktu karya pelukis a. Tapi ieu mah teu perlu, Kuring meunang hasil nu sarua deui, bener gampang! Abdi ngan kungsi nerapkeun moyok sareng gun semprot, nyaéta leuwih gancang, Anjeun bisa siram nu masih nyambung jeung hiji scoop tiis narik mulus. View ti super, nyaeta atmosfir haneut pisan cozy. Pikeun kiriman jeung informasi waé bisa disebutkeun super Mr. Mohs. Jadi beautify dina waktu datang masih sababaraha kamar di imah kuring jeung kapas moyok.

    Loba atuh jeung pangalusna Wasalam

    A fan kapas moyok

  18. Jörg-Peter Schnellenberg nyebutkeun:

    Dupi abdi tiasa mupus moyok kapas jeung cet atawa aya masalah ?

    • Dirk Mohs nyebutkeun:

      Hello Mr. Schnellenberg,

      Anjeun bisa nyieun. Ku lantaran kitu,, yén kapas meresihan kelir absorbs bagian, Kumaha oge, Anjeun kudu leuwih cet per méter pasagi ti biasa.
      Catetan, sanajan, nu hiji ngaleupaskeun saterusna tina moyok kapas téh nyusahkeun ku warna tembok, sabab bisa henteu deui jadi gampang soften.

  19. Brigitte Laurisch nyebutkeun:

    Ich habe schon einmal eine Wand mit Baumwollputz verschönert und möchte nun noch weitere Wände in anderen Räumen gestalten. Heute kam der Musterkoffer an; es fällt mir wirklich schwer, die passenden Muster herauszusuchen, weil die Auswahl sehr groß ist und ich trotz fester Vorstellungen für die Wandgestaltung nun die Qual der Wahl habe.
    Im Vorfeld habe ich bereits E-Mails mit wertvollen Tipps erhalten und nachdem der Musterkoffer ankam, möchte ich mich für diesen tollen Service bedanken.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar.